Miksi sinun pitäisi vaivautua ajokortin hankkimiseen?

-

Ajokortti voi toki toimia myös henkilöllisyystodistuksena. Onko ajokortin hankkiminen kuitenkin välttämätöntä? Entä jos päätät olla hankkimatta ajokorttia? Miksi ajokortin merkitys on niin suuri lähes kaikissa maissa?

Ajokortti on valtion tai alueellisen liikenneviranomaisen myöntämä asiakirja. Tämä ajokortti tai tämä asiakirja riittää oikeuttamaan sinut henkilönä, joka osaa ajaa autoa tietyssä valtiossasi. Tämä ajokortti oikeuttaa sinut ajamaan Tanskan teillä ajoneuvoa, jonka ajokokeen olet suorittanut. Vaihtoehtoisesti voit käyttää ajokorttia henkilöllisyystodistuksena silloin, kun et aja autoa. Voit käyttää ajokorttia joko pankkitilin avaamiseen tai käyttää sitä todisteena iästäsi missä ja milloin sitä tarvitaan, kuten alkoholijuomien ostamiseen tai kokeeseen osallistumiseen. pris på kørekort ilmoittaa autokoulu, jossa opiskelet.

Ajokortin tärkeimmät ominaisuudet

– Ajokortti voi kertoa, onko se väärennös vai ei. Ajokortti on alkuperäinen, jos siinä on allekirjoitus tai leima siltä hallintoelimeltä, jossa se on myönnetty. Jos näin ei ole, ajokortti on todennäköisesti väärennös. Luvallisen ajokortin hallussapito on rangaistavaa.

– Lisenssissä on useimmiten lisenssin omistavan henkilön valokuva.

– Lisenssissä on myös yksilöllinen numero, joka on ominainen henkilölle, jolla lisenssi on.

Miksi ylipäätään kannattaa vaivautua ajokortin kanssa?

Ajamisen lisäksi on monia muita tekijöitä, joissa ajokortti voi olla hyödyllinen.

Vaikka et ajaisi ajoneuvoa tai et suunnittelisi sitä, jos joudut joskus onnettomuuteen etkä pysty ilmoittamaan nimeäsi, osoitettasi, puhelinnumeroasi tai sukulaistesi nimeä, nämä tiedot voidaan selvittää ajokorttiasi käyttämällä. Ajokorttisi pitäisi olla vain lompakossasi tai käsilaukussasi, jota kannat mukanasi. Ohikulkija voi käyttää ajokorttitietojasi ottaakseen yhteyttä perheeseesi ja saadakseen tarvitsemaasi apua.

Todisteet henkilökohtaisena henkilöllisyystodistuksena

Ajokortti kertoo muille, että olet aikuinen. Se toimii myös henkilöllisyystodistuksena. Paikoissa, kuten matkanvarauspalveluissa, viranomaisissa, lentokentillä ja niin edelleen, saatetaan pyytää sinulta voimassa olevaa henkilötodistusta ennen kuin sinut päästetään sisään. Näissä paikoissa ajokortti voi olla erittäin kätevä.

Itsenäinen ajaminen

Mikään ei voita omaa ajoneuvoa. Jos sinulla on ajokortti, sinulla on oikeus ostaa ja ajaa ajoneuvoa Tanskan kaduilla. Tätä et voi tehdä, jos sinulla ei ole ajokorttia. Henkilökohtainen ajoneuvo antaa sinulle vapauden kuin mikään muu. Jos etsit tietoja kørekort pris -ajokortista, saat ne autokoulusta, johon osallistut.

Related Post